TOP

Projecten | Producten | Automotive

S-45 & S-75, Sirius Trailers

Voor Sirius Trailers heeft KesselsGranger DesignWorks een volledige range trailers ontworpen. Anderhalf-paardentrailers en twee-paardentrailers zijn ontwikkeld in een opbouw van hout in combinatie met aluminium en een polyester opbouw.

Revolutionair in design, extreem ruim van opzet, maximaal gebruikersgemak en met een optimale veiligheid voor u en uw paard. Het resultaat van deze nieuwe ontwikkeling is een lijn paardentrailers die niet vergelijkbaar is met de andere merken die momenteel verkrijgbaar zijn. Een Sirius trailer is herkenbaar aan zijn robuust maar toch tijdloze design. De slogan ‘the next generation’ past dan ook perfect.

Sirius Trailers BV

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locaties

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België

Nusterweg 80
6136 KV Sittard
Nederland